Mascot

 

Mascot is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De medewerkers van Mascot in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog 14 andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

 

De ambities van Mascot zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Het bedrijf streeft bij alles wat zij doen naar ‘Best Practice’. De bedrijfscultuur van Mascot kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan de klanten. De belangrijkste onderdelen van de strategie van Mascot zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al hun methoden, producten en leveranciers onderworpen worden. Daarom verwijzen wij de laatste jaren naar henzelf als TESTED TO WORK – een woordspeling die tevens hun bedrijfsstrategie weergeeft.

 

Deze compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit is nauw verbonden met het strategische besluit van Mascot om NIET de goedkoopste, maar wel de BESTE werkkleding te produceren en op de markt te brengen.