Custom made

Bij Bedrijfskleding de Kempen hebben we de mogelijkheid om uw specifieke wensen om te zetten in ontwerpen en deze vervolgens te fabriceren. We starten met de keuze van het model, de kwaliteit, de kleur en het materiaal. Samen bouwen we aan het product tot het de gewenste vorm heeft. Als we alle benodigde informatie compleet hebben, verzorgen wij een op maat gemaakte offerte voor u.

 

Bent u op zoek naar polo’s, t-shirts, sweaters, softshell jassen, fleece, caps of handdoeken? Van sportkleding tot bedrijfskleding tot jassen... wij kunnen het voor u maken, volledig afgestemd naar uw wens. Alle producten kunnen worden voorzien van uw bedrukking of borduring. Ook is het mogelijk om deze producten geheel duurzaam te produceren.

 

Weet u nog niet precies welke kleding of welk materiaal past bij uw bedrijf of sector? Hierin denken wij graag mee. Een hele dosis kennis en ervaring staan garant om ook van úw project een succes te maken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken, bel of mail naar +31 (0)40 - 255 65 42 of info@bedrijfskledingdekempen.nl