Bedrukken of borduren?

Upgrade je bedrijfs-, promo- of sportkleding!

Door de naam van uw organisatie of het logo op uw kleding te laten borduren of bedrukken, zet u uw organisatie extra “in the picture”. Op deze wijze onderscheidt u zich en haalt u een maximaal effect uit het imago van uw organisatie. Het aanbrengen van uw logo of bedrijfsnaam kan op verschillende manieren. Wij geven u hierin graag een persoonlijk en duidelijk advies.

Er bestaan diverse technieken om uw naam of logo aan te brengen op uw kleding. Het kledingstuk bepaalt vaak de keuze voor de wijze van personaliseren.

 

Borduren is een duurzame oplossing. Het geeft uw bedrijfskleding een degelijke, luxueuze uitstraling. De garens die worden gebruikt bij het borduren van uw logo zijn kleurecht en wasbaar tot 95 graden Celsius. 

 

Naast het borduren kunt u uw kleding ook voorzien van een bedrukking. Afhankelijk van de vorm, aantallen, soort en afmeting word er een techniek met u gekozen. Er bestaan diverse verschillende druktechnieken. Hierbij kunt u denken aan: transferdruk, zeefdruk, flock print, 3D gel print, embossing, lasergraveren.

 

Uw logo kan op diverse posities op de kleding worden geborduurd/bedrukt. Het bedrijfslogo kan bijvoorbeeld op de borst, rug, broekzak, mouw of kraag worden gepositioneerd. Naast kleding kunnen ook vele promotieartikelen worden voorzien van uw logo. Zij krijgen hierdoor meer uitstraling. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan caps, mutsen, zweetbandjes en badtextiel.

 

Voor ieder budget het mooiste resultaat!

 

Voor zowel grote als kleine aantallen kunt u bij Bedrijfskleding de Kempen terecht.

Samen met u zoeken wij altijd naar de meest geschikte, op maat gemaakte oplossing zodat we uw imago tot maximale uiting kunnen brengen!